Manic Monday | 016 Thursday Thrill

img_3870

Ik ben de laatste tijd een beetje aan het experimenteren met nagellakkleuren en aan het bekijken of ze Christmasproof zijn. Vandaag een img_3841kleur die vrij sparkling is, lekker glitter- & glamourachtig! De kleur neigt een beetje naar goud, maar heeft iets weg van poederroze met kleine glittertjes erin verwerkt. Deze kleur past zowel mooi bij zwart als bij wit, maar kan ook gedragen worden bij kleuren als donkergroen of donkerblauw.

Ik vind het een hele mooie kleur om met kerst te dragen. Vooral als je voor een iets minder opvallende kleur wilt gaan, is dit een hele goede keuze. Doordat de kleur beige tinten heeft valt deze minder op. Ik denk dat deze kleur ook heel mooi zal staan bij een donkere huidkleur.

Gebruik

img_3860-1

Eén laag is mooi, maar geeft net iets te veel transparantie, dus zeker twee lagen dragen! Wat ook een idee kan zijn is om als eerste laag een andere kleur aan te brengen. Denk hierbij aan een kleur die goed samengaat met deze nagellak, zoals een lichtroze, een beige of een gouden kleur. Zo zal je iets meer het effect van de glittertjes in de nagellak zien.

De nagellak droogt supersnel! Nou heb ik dat wel vaker als er glitters zijn verwerkt in de nagellak. Op de één of andere manier droogt een nagellak dan sneller en ook beter. Ik heb namelijk soms nog weleens dat ik denk dat een nagellak droog is, maar wanneer ik dan ergens langs ga met mijn nagels je een veeg ziet op mijn nagels. Dit gebeurt bij deze dus niet!

 

Geef een antwoord