Manic Monday | 221 Fearless Mahogany

nailpolish-beads

Ja ja, ik weet het, het is pas 21 november en het duurt nog vet lang voordat het Kerst is. Maar toch is mijn mind er al helemaal op aan het voorbereiden. Wat ga ik aantrekken? Welke nagellak doe ik op mijn nagels? Hoe doe ik mijn haar? Er is zoveel om voor te bereiden en je wil natuurlijk niet dat je hartstikke gestresst de Kerst in gaat, dus is het slim om zo langzaamaan je een beetje voor te bereiden op Kerst.

Vandaar ook dat ik vandaag een mooie herfstkleur laat zien die ook supermooi zal staan met Kerst. Het is een mooie donkerrode kleur en geeft jou een zelfverzekerd gevoel. Fearless is deze kleur zeker, want hij is mooi shiny en mensen zullen je nagels zeker niet over het hoofd zien.

Fearless Mahoganymahoniehout

Mahogany is Engels voor Mahonie en je kent het waarschijnlijk van Mahoniehout. Dit heeft een dieprode kleur en het doet mij vooral denken aan klassieke meubels die van deze houtsoort gemaakt zijn. Je kan je voorstellen dat het iets mysterieus aan je outfit mee geeft. Alsof je naar een bal gaat in een mooie rode lange jurk en je komt de trap af en iedereen kijkt naar je en denkt: ‘Wie is zij?’ en natuurlijk vergeet de prins ook wat hij aan het doen was. ‘And they lived happily ever after.’ Oké, misschien is dit niet precies wat er gebeurt als je nagellak op doet haha.

nails-beads

Gebruik

Ik vind deze kleur echt één van fijnste die er is, omdat hij ontzettend snel droogt. Wat ik nu meestal doe is ’s avonds een eerste laag aanbrengen en dan de volgende dag de tweede laag aanbrengen. Zo hoef je niet zo lang te wachten totdat beide lagen droog zijn. Daarna heb ik er nog een gel topcoating overheen gedaan. Zo blijft de nagellak extra lang zitten.

Qua dekking zou ik wel zeggen dat het mooier is wanneer je 2 lagen aanbrengt. Hierdoor wordt het rood iets dieper rood en dit laat de nagellak helemaal tot zijn recht komen.

nail-nailpolish-1

Hebben jullie al plannen voor Kerst? En weten jullie al welke kleur je outfit gaat zijn?

Geef een antwoord