Manic Monday | 013 Tough Tuesday

img_3882

Ook al heb je geen tough Tuesday, you need this one! Ik had deze kleur uit de rekken gepakt, omdat ik nog niet zo’n soort kleur had en I’m in love ever since… Het is zo’n kleur die je de hele tijd wil laten zien. De eerste dag dat ik deze op had, ben ik gaan uiteten en ik kon het gewoon niet laten telkens mijn nagels aan iemand te laten zien en te zeggen: ‘Mooi hè?!’.
Deze zin net gezegd hebbende, kom ik op een vraag die ik jullie heel graag wil stellen:
Stel, je gaat vandaag uiteten en de volgende dag wil je dit vertellen aan iemand. Hoe zeg je dit? Volgens mijn vriendinnen is mijn manier om het te zeggen té crappy Nederlands voor woorden. Ik zou dus tegen iemand zeggen: ‘Ik ben gisteren gaan uiteten.’ En als ik de zin ga ontleden zie ik echt wel dat er iets niet klopt, maar het klinkt gewoon zo goed! Zelfs nu dat ik dit typ moet ik een vriendin vragen hoe je het nou wel zegt. Blijkbaar zeg je dus: ‘Ik ben gisteren uiteten geweest.’. Ik ben heel erg benieuwd of iemand anders ditzelfde ‘probleem’ heeft!

Gebruik

Dit vind ik het leukste van deze nagellak! Eigenlijk is deze nagellak 2 in 1. Als je namelijk 1 laag van deze nagellak op doet heb je een andere nagellak dan wanneer je deze 2 lagen op doet. Ik zal het verschil hieronder even laten zien! De eerste laag geeft zo’n mooi effect aan je nagels. De 2e laag geeft (natuurlijk) veel meer dekking, maar geeft hiermee ook een ander effect aan je nagels.

img_3876img_3881

Wat ook zo fijn is aan deze nagellak is dat hij zo lekker snel droogt, ook de tweede laag!

De cover foto

Op de cover foto zie je de nagellak, liggend op een boek. Zoals jullie weten ben ik onderzoek aan het doen naar parfum en ik stuitte op dit boek. Ten eerste is het boek een plaatje om naar te kijken, maar ook de inhoud is super! Ik zal heel veel informatie uit dit boek halen voor mijn volgende post over parfum!

Het boek

Sofie Albrecht – Parfum wijzer

 

Dit was even een korte update van mijn manicure op deze mooi uitziende, maar o zo koude maandag! Welke kleur hebben jullie vandaag op jullie nagels?

Geef een antwoord