Captured Memories | December

img_13661

 

Hoi allemaal!

Ik probeer tegenwoordig overal mijn camera mee naartoe te nemen, want ik vind het gewoon heel erg leuk om letterlijk terug te kunnen kijken naar een moment! Tegenwoordig is het zo dat er overal foto’s van worden gemaakt, I know. Soms lijkt het wel alsof men niet meer voor zichzelf leeft, maar voor hun followers. Dat is niet echt de bedoeling vind ik, ook al is het best leuk om mooie foto’s te maken en deze te delen. En dat is dus wat ik hier wil doen, gewoon een paar foto’s delen van mijn herinneringen aan december.

Ten eerste is december altijd de DUURSTE maand en ik weet dat dit voor iedereen geldt, maar ik heb het geluk dat mijn ouders en mijn vriend ook allemaal jarig zijn in december… JEEEEEEJ! Hartstikke leuk natuurlijk, al die feestjes en al die excuses om lekker cadeautjes te gaan shoppen, maar mijn rekening zegt wel ‘AUW’ in januari.

Mijn vriend is als eerste, hij is op 2 december jarig. Als idee hadden we om te gaan bierpongen, dus zo gezegd, zo gedaan haha. We vierden het na Sinterklaas, dus had Sinterklaas (met alle lieve bedoelingen) een tafeltennis-setje meegenomen van de Hema, wat trouwens uiteindelijk superleuk was! We konden het dan wel niet gebruiken voor het bierpongen, maar we konden wel even een goed spelletje tafeltennissen. Ik won natuurlijk…

Hieronder zie je de andere Sinterklaas-cadeautjes voor ons!

img_3892-2

img_3894-2

img_3893-2

Het grappige was dat tijdens het bierpongen de grootste uitdaging nog was om de pingpongballetjes van Sammy (mijn hond) af te pakken. Elke keer als er een balletje op de grond viel, rende Sam ermee weg. Dus iedereen dook telkens op de grond, zodat Sam het niet kon pakken. Erg grappig was dit haha! Hieronder zie je mijn lieve, onschuldig kijkende hondje…

img_3609-2

Oké en daar was de tweede verjaardag, die van mijn moeder. Ik had al eerder met haar op de VIP-avond van de Douglas een parfum uitgezocht, dus het was niet echt een verrassing dat ze Kenzo – Jeu d’Amour kreeg. Maar ik moet wel zeggen, echt een superlekkere geur. Mijn moeder houdt wat meer van frisfruitige parfums en ik van wat zwaardere, beetje kruidige parfums, maar deze Kenzo beviel mij ook wel echt. Zeker de moeite waard om eens te testen! Op de tweede foto hieronder zie je de andere cadeautjes die mijn moeder had gekregen.

img_3901-2

img_3908-2

Voor mijn moeders verjaardag gingen we uiteten bij Pata Negra in de Utrechtstestraat. Onderweg heb ik een paar foto’s gemaakt van de versieringen van het Amsterdam Light Festival en andere verlichting, waaronder die van Marqt op het Rembrandtplein.

img_3915-2

img_3922-2

Ook sneakte ik even door het raam naar de studio van RTL Late Night in het NH Schiller Hotel op het Rembrandtplein.

img_3927-2

Mijn vader was ook nog jarig, maar die zit lekker in Suriname, dus daar krijg ik alleen maar tropische foto’s van toegestuurd! Van mijn moeder heb ik deze Palladiums gekregen. Ik vind ze superstoer en je kan er heel erg veel mee combineren. Wat vinden jullie van deze Palladiums?

img_3930-2

En dan natuurlijk Kerst! Voor het eerst ging ik gourmetten, zo leuk!!! Normaal gesproken vier ik altijd Kerst in Maastricht, bij mijn familie, maar deze keer kwam dat er helaas niet van. Wel jammer, want vorig jaar zat ik in Nieuw-Zeeland dus kon ik er ook niet bij zijn. Hopelijk volgend jaar weer! Wat nog wel leuk is om te vertellen. Ik ging met mijn moeder alle spullen inslaan voor Kerstavond voor het gourmetten, dus ook het gourmetset. Toen we thuis kwamen, kwam ik er achter dat er in plaats van 8 maar 6 pannetjes bij zaten. Dus ik weer terug naar de Albert Heijn… Supergoede service daar, want voor de 2 missende pannetjes hebben we 10 euro korting gekregen, waardoor het gourmetset niet 25, maar 15 euro kostte. Ook hebben ze het gourmetset nog even daar achter servicebalie getest of hij het wel deed haha!

img_3936-2

img_3938-2

img_3940-2

Kan zo in de ‘That 70’s Show’ haha!

img_3942-2

Cadeautjes!! Ook Sammy had een cadeautje! Op mijn privé Instagram ‘nickyyysss‘ kan je zien hoe hij dit cadeautje uitpakte! Ik had voor Kerst heel veel leuke cadeautjes gekregen, waaronder Prada – Candy (waar ik eerder al over schreef), Essie Gel Couture, een truitje van de H&M, Rituals Bodymist ‘The Ritual of Sakura’ en 50 euro!!! Op de vierde foto zie je alle cadeautjes die mijn vriend en ik hadden gekregen. Helaas vond hij de Gucci – Guilty niet lekker, dus die hebben we later terug gebracht. Mag ik even weten wie het nog meer echt SUPERMOEILIJK vind om een cadeautje voor een jongen te kopen en dan helemaal als het je vriend is?!

img_3945-2

img_3949-2

img_3956-2

img_3967-2

Na het gourmetten op Kerstavond, heerlijk naar bed en de volgende dag lekker uitgeslapen! Rond een uur of 2 besloten we om nog even naar de Kerstmarkt op het Museumplein te gaan. Hier hebben we lekker gluhwein gedronken en poffertjes gegeten. Tussendoor hebben we even koffie gedronken bij het Cobracafé. Ook namen we een gepofte aardappel met tonijn en tortillachips mee naar huis. HEERLIJK! En en en we hadden nog heel veel over van het gourmetten dus dat hebben we even herhaald op Eerste Kerstdag.

img_3975-2

img_3977-2

img_3982-2

Ergens einddecember ben ik nog even gaan shoppen en toen ben ik voor het eerst in de nieuwe Primark geweest, wat een hel! Het is er op dit moment zo druk, dat je er wel in komt, maar als je naar buiten wil moet je geduld hebben. In de hal naast de Primark hebben ze hele mooie nieuwe versieringen aangebracht, waarvan je hieronder een paar foto’s ziet.

img_3999-2

img_4000-2

img_4002-2

img_4003-2

img_4004-2

img_4005-2

En dan hier nog even een foto van een nieuw outfit die ik had geshopt en een heerlijke salade met verse geitenkaas en walnoten, yummmm!

img_4017-2

img_4025-2

Vonden jullie het leuk om deze post te lezen/te bekijken?

 

Liefs,

Nicky

2 gedachten over “Captured Memories | December

  1. Hoi Nicky, wat een leuk verslag. Wat gebeurt er veel op 5 m afstand . Oh ja als je de volgende keer gaat bierpongen (hoe speel je dat eigenlijk, of klink ik nu héél oud?) dan wil Annabelle heel erg graag de balletjes opvangen (en houden, vrees ik). Groetjes, ook van Annabelle.

    1. Hoi Ankie! Haha dankjewel voor je lieve reactie! Nou om eerlijk te zijn, ik kende bierpongen ook niet voordat ik naar Nieuw-Zeeland was geweest, maar het is een spel waarbij je een pingpongballetje in het glas van je tegenstander moet mikken. Lukt dit, dan moet de tegenstander dit glas leegdrinken haha! Als we weer gaan pingpongen zal ik Annabelle op de hoogte brengen hahaha! Liefs en groetjes terug =)!

Geef een antwoord